Известие

Collapse
No announcement yet.

5-та скорост от ТД на боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 5-та скорост от ТД на боксер

Привет .Искам да питам има ли такова нещо 5-та скорост от ТД да се сложи в Боксер мотор(в скоростната кутия ) Ако е възможно малко инфо да дадете и ако някои го е правил да сподели ,като проблеми цена и др.Благодаря предварително

бе не ти трябва бе - на това малко двигателче за кво ти е ?
    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Еми от една страна за искономичност ,а от друга за по-висока скорост (която трудно се развива по така хубавите ни пътища)

Comment

ти никога няма да можеш да я вдигнеш тая скорост - ще има да набираш да набираш и тя магис тралата ще свърши
        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Ще се режа на 4-та до краи полсле 5-та, но главно ми е за икономичност .Пък и ако двигателя е пипнат тук там може да се набира спокоино на 5-та

Comment

Мен ме интересува за ТС-то
            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88
              За боксера не става,но за ТС става и то пасва идеално,пък оборотите падат драстично
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

А изпробвано ли е смисал ясноо че става това разбрах но някой направил ли си го е така и горе долу колко е свалил разхода?

Comment

А изпробвано ли е смисал ясноо че става това разбрах но някой направил ли си го е така и горе долу колко е свалил разхода?
                  Бобо преди да смени кутията и Нено в момента
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

тва с разхода е глупаво да си го помислиш че ще падне... при мен е с цел да си пазя двигатела на високи скорости

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                      За боксера не става,но за ТС става и то пасва идеално,пък оборотите падат драстично
                      Ако се смени и двигателят с дизелов, тогава и разходът пада
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                        Първоначално публикувано от Mury
                        Ако се смени и двигателят с дизелов, тогава и разходът пада
                        моята гори 11 литра като под 210 реални не пада на магистралата....
                        дизела ти не ги е стигал и няма да ги стигне тия скорости никога и повярвай ми бравото със заварени 210 на километраж гори повече залагам колите на тва което написах

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                          моята гори 11 литра като под 210 реални не пада на магистралата....
                          дизела ти не ги е стигал и няма да ги стигне тия скорости никога и повярвай ми бравото със заварени 210 на километраж гори повече залагам колите на тва което написах
                          Чяй ся! Първото, доколкото разбирам, ти е среден разход на 145-цата и е нормален за подобно каране примерно Бургас - София. Съгласен съм, че и бравото ти ще гори повече при такава скорост на магистралата, но СРЕДНИЯТ разход за същия пробег трябва да ти е по-малък.

Залагам велосипеда на дъщеря ми за това, което написах
                          _______
                          146 JTD - ex
                          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

А като пари колко излиза смяната на тази 5 скорост????

Comment

Незнам за отваряне на скорости и смяната колко зимат.За работа само за да ми подменят кутията с друга ми зеха 100лв.

Нено моята извън градско най-много е сваляла на 10/100 а не е пипана

Comment

Working...
                              X